Главният мениджър на Левски Георги Иванов навърши 38 години и в този ден получи много поздравления и подаръци.

Гонзо бе на мача Левски – Локо Сф, който се игра на главния терен на спортния комплекс в град Правец. Там домакин пък е спортният директор на Лукойл Сашо Везенков. Двамата ги свързва страстта към тениса.

След като завърши футболният двубой, Сашо Везенков търпеливо изчака всички желаещи да поздравят рожденика и след като повечето хора си бяха тръгнали, Везенков стигна до своя колега и приятел, с когото често играят тенис.

Везенков прегърна и разцелува рожденика и му пожела да успее в начинанията, с които се е заел в Левски. След това Везенков помоли да донесат подаръците от името на спортния комплекс и изненада приятно Георги Иванов.

Първо, Везенков подари на Гонзо торта във вид на тенис корт, на който двама тенисисти играят. Намекът бе, че двамата често играят тежки двубои помежду си. Везенков подчерта, че „мачовете им с Георги Иванов са много по-оспорвани, отколкото категоричната победа на Григор Димитров над Анди Мъри”. Видимо Георги Иванов бе доволен от получения подарък и сподели, че ще се помъчи да повиши класата си в тениса.

Гонзо не бе доволен много от показаното от футболистите на мача с Локомотив, но сподели, че вярва в тяхното възходящо развитие, както и неговото в тениса.

Преди мача той получи подарък от името на „сините” привърженици, който остана загадка. Владимир Владимиров му пожела успех начело на Левски и му подари плик с „малки, но ценни подаръци”.

Сашо Везенков не остана само с подарък тортата с форма на тенис корт, той изненада Георги Иванов и с тенис ракета от възможно най-реномирана марка. Иванов истински се изненада и зарадва на втория подарък, който веднага показа на стоящите до него Даниел Боримиров и Райко Якимов, като последния взе тортата за да покаже Гонзо ракетата.

„Благодаря много, развълнуван сподели Георги Иванов. Мисля, че току що ти ми подари оръжието, с което ще успея да те победя на тенис корта и да прекъсна серията от победи на Сашо Везенков. Ще трябва още тази седмица да се срещнем на корта да разберем с тази ракета ще бъда ли по-добър.”

Рожденикът Георги Иванов и Сашо Везенков пожелаха успех на Григор Димитров срещу Новак Джокович , на полуфинала на „Уимбълдън”.