Нападателят на ЦСКА Стефан Николич показа днес белезите след ритника, който отнесе от Козмин Моци в мача срещу Лудогорец, който бе в събота. Това се случи след сутрешната тренировка на „червените“ на стадион „Българска Армия“.

Черногорецът с неохота показа наранените си ребра, а след това даде и кратко изказване пред медиите.

„Малко ме боли. Имам спукано ребро. С Ботев със сигурност няма да играя. Вероятно ще почивам две седмици или десет дни, но зависи кога ще мина болката. Ситуацията няма какво да я коментирам. Трябва да я коментира съдията и да извади червен картон. След ситуацията Моци ми каза, че не ме е видял. На терена също ми се стори, че не ме видя. На снимката и на видеото се видя, че е различно. Мисля, че ме ритна умишлено. Това обаче е футбол и може да се случи всичко“, каза Николич.

Нападателят заяви, че резултатът от мача не е реален.

„Започнахме добре. Бяхме по-агресивни и имахме положения за гол. Един фаул на Барт също можеше да бъде картон, на Моци също, но вече е късно. Един гол, втори гол и мачът свърши. Всички даваме максимума от себе си. Надявам се нашият отбор да се вдигне. Трябва да победим Ботев, но са нужни голове. Ние сме футболисти и е нормално всеки път да искаме да играем футбол. Някой път става по-добре, някой по-зле. Няма да се предаваме от борбата за титлата. Докато имаме математически шанс няма да се предаваме в борбата за титлата. Сега е моментът отборът да се вдигне и всички да сме заедно. В петък трябва да победим“, каза още Стефан Николич.