Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не скри притеснението си относно футболистите, които получиха контузии и бяха принудително заменени по време на победата над Славия.

„Червените” се наложиха с минималното 1:0 като гост на играчите на Стевица Кузмановски, а травми получиха Александър Тунчев, Удоджи и Велизар Димитров.

„Столично дерби. Важни три точки за нас. Радвам се, че ги постигнахме, независимо от развоя на мача. Направихме и три принудителни смени. Тежки са контузиите, нека да не ги назовавам, за да не направя грешка в изказването си. Не са добре”, каза наставникът на ЦСКА.

„ Тези смени ни затрудниха максимално в хода на играта, за да предприемем нещо в офанзивен план. Заради тях не успяхме да предприемем нещо и да изненадаме противника”, допълни Стойчо Младенов.

„Ще съжалявам много, ако не мога да ги използвам в четвъртък, защото са важен елемент от нашия състав. Всичко е въпрос на тактика и поведение. След като сме победили, значи всичко е успешно”, завърши след победата треньорът на „армейците”.