Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов бе доволен от победата с 1:0 на ЦСКА над Литекс в мач от 9-я кръг на А група. Специалистът бе щастлив от победата, като обясни, че успехите носят самочувствие на възпитаниците му.

„Доволен съм от играта и от резултата. Разбира се, имам какво да подобряваме, но тази победа дава самочувствие. Не може без брак в действията ни, когато и двата отбора заложиха на пресата“, започна Малденов.

„Убеден съм, че стояхме по-добре в сравнение с предните мачове. Ние показахме, че може да борим с всеки отбор“, завърши Младенов.

„Нормално е да сме доволни след победа. Аз знам какво ни липсва. Предстои ни много работа, трябва да подобряваме много компоненти от играта ни. Този мач не може да ни заблуди. Видимо е подобрението, но аз искам още. Анализите ще ги правим в съблекалнята. Поздравявам момчетата за себераздаването , за тактическата дисциплина. Както казах миналия кръг, нашият отбор вече е готов да се надиграва с всеки от А група. Оттук нататък очаквам по-добри игри. Трябва да извлечем максимума от отбора. Все още нямаме футболисти, които да упражняват по голям контрол върху топката. Нормално е, когато се заложи на агресията и пресата, да се допускат грешки. Изграждаме един стил, който с времето ще изграждаме“, сподели още Стойчо Младенов на пресконференцията след мача.