Македонският национал Игор Митрески говори пред медиите преди следобедната тренировка на ЦСКА на базата на тима в Панчарево.
„Единственото, което не ми хареса до момента в България са терените. Жалко, разликата с тези в Германия е огромна. Сигурен съм, че когато състоянието на терените се подобри и ЦСКА ще показва още по-добър футбол”, заяви бранителя.

Попитан дали се е сработил вече с Павел Виданов, след като цяла зимна подготовка бе гласен като партньор на продадения в Алания Иван Иванов, Митрески отговори: „Няма проблем, Виданов е млад дечко, ще се сработим и с него. Последните два мача имахме леки проблеми, но мисля, че оттук насетне ще става само по-добър нашия синхрон. Знам, че до момента имам три жълти картона и ако получа още два бих пропуснал мача с Левски. Но това е футболът. Това е част от играта, понякога и съдиите се престарават повече и не всичко зависи от мен. По принцип досега в моята кариера не съм получавал много картони. Мисля, че няма да получа още два в следващите два мача и така да липсвам от мача с Левски. Виждам много се говори за съдиите в България, медиите наблягат на техните грешки. Нашата работа обаче е да играем на терена, има си хора, които наблюдават изявите на реферите. Така, че не искам да давам мнение за нивото на арбитрите в България”, допълни защитникът на ЦСКА.