Собственикът на ЦСКА Прамод Митал зае мястото си в ложата на „червените” на стадион „Българска армия” около 40 минути преди срещата на двубоя с Тулуза. Индиецът се появи във ВИП зоната точно в момента, в който „армейските” футболисти излязоха на терена, за да загряват.

Митал седна на първия ред в ложата в компанията на Александър Томов, но бизнесменът предпочете да запълни времето си до началото с писане на SMS-и.

Той бе поздравен от селекционера на националния отбор Димитър Пенев, а след това закичен от очарователни девойки с шалче с надпис ЦСКА – Тулуза.

Собственикът на „червените” се оказа голямата атракция в ложата, тъй като всички фотообективи са фокусирани изцяло върху него, а всички които достъп до ВИП местата се надпреварват да се ръкуват с него. Феновете, които са в близост до ложата са се обърнали към шефа на ЦСКА и го поздравяват.

Почти част преди началото на срещата стадионът е пълен, като на „Българска армия” има повече фенове, дори от мача преди две години с Байер Леверкузен.