Почти 100-процентова е възможността собственикът на ЦСКА Прамод Митал да наблюдава на живо мача на „червените” срещу Тулуза тази вечер. Винаги обаче има 1 процент несигурност при индийския милиардер, който все пак е обещал да присъства на „Българска армия” за решаващия двубой за влизане в групите на УЕФА.

По стечение на обстоятелствата Прамод Митал и Сергей Станишев ще седнат един до друг в ложата на стадиона, въпреки че премиерът на България отказа след преди повече от две седмици при едно от посещенията си в Индия да се срещне с боса на „армейците”.

Заради пристигането на високопоставения гост на „Българска армия” часове преди началото на двубоя за влизане в групите на турнира за Купата на УЕФА, кипи трескаво обновяване на ложата и входа за официалните лица. Домакините лепят огромни снимки на футболистите на ЦСКА от радостни мигове.

Ако Прамод Митал се появи на стадиона в българската столица, това ще бъде едва второто посещение на мач на „армейците”. Първият бе на 7 април, при загубата на ЦСКА от Левски в среща от шампионата на страната (0:1).

В ложата на стадиона се очаква още да седнат президентът Георги Първанов и Бойко Борисов.

Все още се продават билети на касите, но те са единични бройки. За сметка на това черноборсаджиите са особено активни преди мача. Шалчетата с надпис ЦСКА – Тулуза пък се продават на цена от 12 лева.