Мажоритарният собственик на ЦСКА Прамод Митал е останал изключително доволен от свършената от отбора и ръководството работа, довела не само до победата в дербито срещу Левски с 1:0, а и от натрупаната внушителна разлика преди края на есенния дял на българското първенство. Индийският милиардер е изрекъл фразата: Good job! /Добра работа!/ В разговор с шефа на Надзорният съвет Александър Томов.

 

 

Томов разкри още, че по всяка вероятност утре, по време на коледното тържество в ЦСКА ще разкрие какъв подарък е приготвил за собственика на Левски Тодор Батков. В минутите след дербито, Томов обеща подобен подарък на Батков. „Ние залагаме изключително на позитивизма, за разлика от опонентите ни от Левски. Стремим се най-вече към джентълменство, както на терена, така и извън него.”

 

В специално интервю за Гонг босът на „червените” направи кратък анализ по случай едногодишното управление на ст. „Българска армия” на новата власт в клуба.

„Много съм доволен от годината, макар, че едно от двете неща, които си бях поставил като цел не се изпълни. Става въпрос разбира се, за нещастното ни отпадане от турнира за купата на УЕФА срещу Тулуза. Тогава ме болеше много. Но ЦСКА повече няма да бъде в задния двор на Европа. Започваме 2008 година с участие в силни турнири в Испания срещу добри отбори, надяваме се и по-нататък през годината да имаме много срещи със силни европейски отбори.”

 

Томов допълни, че първата половина на изминаващата година няма как да го радва, но нещата си имат правдиво обяснение. Сега обаче ЦСКА е на позиция, в която не се е намирал от много дълго време насам.