Старши треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич се обърна към феновете на „армейския“ клуб. Той се обърна към привържениците на ЦСКА чрез официалната страница на „армейците“.

„Уважаеми Армейци,

откакто приех да работя в ЦСКА София още през 2005 година, освен с безупречното изпълнение на служебните си задължения, се ангажирах напълно и с цялото си сърце, в името на този велик Клуб! Станах един от Вас! Чувствам се Армеец! И мога да Ви уверя, че като отдаден на името и каузата му човек, живях с него, проблемите и радостите му, и във времето, в което бях далеч. Сега отново съм начело на отбора – нещо, в което никога не спрях да вярвам. Вече повече от един месец, водя ЦСКА София с ясното съзнание, че в този специален Клуб, всички ще успеем само, ако сме заедно. Ако сме едно цяло. И съм много щастлив, че ръката вече започна да се свива в юмрук!

За този си повторен период в ЦСКА, трябва да благодаря на собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов, които осигуриха на мен, екипа ми и футболистите, перфектни условия за подготовка. Те бяха насреща и относно всяко наше условие и желание, откакто се върнах в Клуба. Признателен съм и на феновете, чиято подкрепа ми е давала, а и ще ми дава сили за нови победи и паметни европейски мачове.

Вече казах, че ни чака нещо голямо. Сигурен съм, че пак ще имаме „своя Ливърпул”. И може би пак на „своя Анфийлд” ще настане тишина. Важното е, че на „Армията” ще е шумно. Ще я огласят песните и радостта Ви от играта и победите на ЦСКА. Вярвам в това, както и преди. Вярвайте и Вие, както и преди! Всички заедно в името на ЦСКА! Така беше, така ще бъде...

САМО ЦСКА!

Старши треньор

Миодраг Йешич“