Един от шефовете на ЦСКА Милко Георгиев коментира пред медиите случващото се в клуба, както и декларацията, която беше пусната от ръководството на "червените".

"Декларацията, първо, дълбоко се съмнявам, че част от членовете на Управителния съвет някога са отваряли Търговския закон. Какво да ги коментирам, смехотворни неща. Никъде не пише, че акционерите са длъжни да осигуряват финансиране. Те са неграмотни", заяви Георгиев.

"Има 7-8 неща, които са абсолютно неиздържани по много теми. Не видях някой да се е подписал. Мога да се обзаложа, че тези членове Търговският закон не са го виждали. Какво точно свръши този Управителен съвет досега, че има наглостта да говори и да сипе небивалици. По коя точно точка от Търговския закон акционерите осигуряват финансирането на клуба. По коя точка?
Едва ли има някой от вас, който да не знае кой е писал декларацията. Имам съобщение от Румен Атанасов онзи ден, а сега се е подписал. Като по времето на комунизма", допълни той.

"Помолихме Любо да дойде и да помогне, до края на мачовете в първенството. Любо е един изключителен мъжкар, нека да се върнем към една друга декларация, Любо идва без пари, от любов, потвърждавам това", каза още Георгиев.

"Ние, Любо и екипа му не сме ги излъгали за нищо, както и с Галин. Провели сме разговор, казали сме каква е ситуацията, щом се е съгласил няма проблеми.
Нека не се спекулира, искаме да променим нещата, включително и към вас -медиите", каза още акционерът в ЦСКА.

В ЦСКА няма как да е спокойно, аз като цяло съм спокоен, нека феновете помогнат на тима в мача с Лудогорец, нека напълнят стадиона.