Играчът на ЦСКА Неманя Милисавлевич, който бе грубо фаулиран в края на вчерашния мач срещу Берое от Веселин Пенев, ще се присъедини утре към своите съотборници във Варна. Там в неделя ЦСКА гостува на „Тича” срещу Черно море.

Днес сърбинът е посетил лекар в Пловдив, който ще опита допълнително да помогне за възстановяването му.

Тази сутрин Милисавлевич се е събудил с голям оток на контузения глезен. От ЦСКА обаче ще направят всичко възможно той да пристигне във Варна, макар и допълнително, не с общата група. Там на място, ще се преценява неговото евентуално участие в двубоя. Има шанс да се поставят обезболяващи инжекции, за да може в крайна сметка той да играе.

Стойчо Младенов и неговия щаб разчитат твърде много на един от най-сигурните си титуляри от началото на сезона, който и в мача срещу Берое показа добра игра.

От ЦСКА продължават да недоумяват, как е възможно за влизането на Пенев, футболиста на Берое да не бъде санкционира с директен червен картон.

„Това не трябва да се подминава, така се създават поводи за още и още травми на играчите, независимо от кой отбор са” – заявиха от „Армията”.