Вратарят на Левски Николай Михайлов призна пред Гонг, че в момента е на пробен период във Фиорентина. Стражът на младежкия тим е в Парма, където се провежда турнир с участието на няколко младежки формации от Италия.

„Поканата от Фиорентина ми дойде като гръм от ясно небе. Пратиха факс два дни преди финала за Купата на България. Във вчерашната среща бихме Пиаченца след изпълнение на дузпи. Днес предстои финал срещу Болоня. След тази среща ще направя, няколко тренировки и с първия тим на Фиорентина”, каза синът на Боби Михайлов.

Валери Божинов, който е собственост на „виолата”, е говорил с част от треньорите в школата на отбора, които са останали впечатлени от играта на Николай Михайлов.

„Валери ме събуди тази сутрин и ми каза, че ако днешната среща мине добре, едва ли не оставам. Засега всичко се развива нормално”, коментира младежкият национал.

Михайлов каза, че се надява, ако бъде харесан, от Левски да не му правят спънки. Младокът призна, че съжалява за отсъствието си от днешните празненства на „сините”.

„Нямаше как да откажа предложението от Фиорентина, то ми дойде като гръм от ясно небе. Честитя титлата на колегите ми от Левски и на всичките ни фенове”, завърши Михайлов.