Спортно-техническият директор на Локомотив Пловдив Методи Стойнев твърди, че проблемите в клуба вече са минало. Той е на мнение, че това се вижда и от играта на отбора в момента.

"Смърфовете" завършиха наравно 1:1 с шампиона Лудогорец и показаха доста добра игра, което беше отбелязано и от шефа на клуба.

"Един добър мач за нашия отбор, момчетата показаха мъжество, за което ги поздравих. Така трябва да играе занапред Локомотив Пловдив."

"Не искам да коментирам за проблемите ни. Някои се опитват да направят от мравката слон. Важното е, че играхме добре."

"За такива минали проблеми не искам да говоря, не искам да се връщам назад. Стига питате само за финансиране, важното е, че играем добре", сподели Стойнев.

"Решенията са на футболистите, но ако имат договори, трябва да си ги спазват. Както виждате, всичко е нормално и не виждам защо да коментирам Коко Динев. Ние си имаме благодетел и това е господин Динев. Повече няма нужда от коментари."

"Днес не видях нещо, което да е повлияло негативно на отбора. Трябва да преценяваме това, което правим. Горе-долу всичко е наред и това си пролича от играта на отбора", сподели още Стойнев.