Феновете на ЦСКА няма да могат да се насладят на изявите на най-големите звезди на Металург Донецк по време на приятелския мач между двата тима днес. Украинците ще бъдат с голяма част от резервите и играчите, които по-рядко получават шанс за изява. 

Това обяви наставникът им Владимир Пятенко, но добави, че въпреки това е настроил момчетата си за победа на "Армията" днес и иска да ги види как се раздават докрай, нищо че мачът е приятелски. 

"Планували сме тази контрола, защото знаем, че ще имаме полза от нея. Ще играем срещу един много силен отбор и това може само да ни радва. Ще дам шанс за изява и на тези футболисти, които се появяват на терена по-рядко."

"Ще мога да пробвам различни неща днес. Значението на резултата? Винаги искаме да победим. Няма значение дали става дума за официална или приятелска среща. Дори в тренировките искам да виждам как играчите се раздават до край."

"Но преди всичко, в днешния двубой най-важното ще е да си сверя часовника. Пак казвам, за мен ще е най-интересно да видя играчите, на които по-рядко давам шанс за изява и как те се справят в по-сериозни двубои", сподели Пятенко. 

Днес на трибуните се очакват около 10 хил. привърженици на "червените". Програмата за тях започна далеч преди началото на мача, като още от 10:00 часа те се събират около стадиона.