„Отборите на Истанбул ББ и Литекс са се разбрали, но за да съобщим официално трансфера и играчът трябва да подпише своя договор. Дотогава няма гаранция. Аз съм посредник по трансфера, помогнах за него”, заяви за Гонг мениджърът Несим Нешадов. Бившият национал, който известно време обличаше „оранжевия” екип е човекът, който посредничи за трансфера на „Футболистът на футболистите” в Истанбул ББ.

„Доколкото знам договорът е за 3 години. Дока няма мениджър и сам си е преговарял за личните условия. Бразилецът е наблюдаван от повече от 1 година от турския тим и те вече явно са преценили, че е готов да играе при тях”, добави Нешадов.

„Дока е качествен футболист и е нормално да се вземат добри пари за него. До 2-3 дни всичко ще бъде оформено официално. Пак казвам – двата клуба са се разбрали, футболистът също е съгласен”, каза още импресариото.

„Може и да има още трансфери на български футболисти в Турция. Нищо не се знае. До 1 септември има два месеца и половина”, завърши загадъчно Несим Нешадов.