Мениджърът Илиас Елиа потърси редакцията на Гонг, за да внесе необходимите разяснения, относно ситуация между бившия тим на Н'Джонго Присо АЕК Ларнака и настоящия му – ЦСКА.

„Станало е някакво недоразумение. Говорих с ваши колеги вчера и онзи ден, но явно са разтълкували думите ми неправилно. Искам да уточня, че няма никакви проблеми между мен, АЕК и ЦСКА. Отношенията са коректни. Въпреки, че кризата продължава в момента, вноските се плащат навреме. Не съм 100% сигурен, но мисля, че плащането за Присо бе разсрочено на 10 еднакви месечни вноски. Ако не се лъжа, до този момент са платени осем от тези вноски, остават само две. Собственикът на ЦСКА Борисов е коректен президент и нямаме никакви проблеми в съвместната ни работа. Така че нека още веднъж уточня, става въпрос за някакво недоразумение. Явно някой не ме е разбрал правилно. А и разбирам, че е объркано името на бившия тим на Присо – той не е играл в АЕЛ Лимасол, а в АЕК Ларнака“, заяви Елиа.

Освен това кипърският мениджър отговори и на въпроса, дали той е правил изцяло лятната селекция на Берое:

„Това изобщо не отговаря на истината. От година не съм говорил с никого от Берое. След като доведох двама играчи – Каядо и Елиаш, при това на чудесни условия и много ниски заплати, повече не съм комуникирал с Берое“ - допълни той.