Опитният футболист на ЦСКА Мартин Петров сподели в интервю за клубния сайт, че в момента е съсредоточен изцяло върху подготовката си с „червените“. Крилото отхвърли слуховете, че има интерес към него от страна на Стоук.

Мартин Петров изрази своето съжаление, че в своята професионална кариера все още няма победа с екипа на ЦСКА срещу Левски.

„Това, което се изисква за една подготовка, го имаме тук. Има някои неща, които могат да се подобрят, визирам терените, които не са в най-доброто състояние. Но ние сме професионалисти, ние знаем клуба с какво разполага и гледаме да се съсредоточим върху работата си. Доста е тичането, като във всяка подготовка“, сподели Мартин Петров.

„Опитваме се да помагаме на младите. Бат Стою (Стойчо Младенов – бел.ред.) си го знаем, по-голям мотиватор от него няма“, допълни опитният играч.

„Не знам за интерес от Стоук, аз съм съсредоточен тук – върху подготовката си. По-натам не знам какво ще стане. Във футбола е така. Не, Марк Хюз не ми се е обаждал, няма такива неща.“

„Дори и да не си тренирал, трябва да излезеш и да го изиграеш мача, независимо кой е съперникът. Поддържам връзка с представители на клубовете, в които съм играл.“

„Искам да благодаря на феновете на ЦСКА за невероятната подкрепа. Болката е голяма, аз ги разбирам. За съжаление, в моята кариера имам три мача с Левски – две загуби и едно равенство. Пак отпадане от Купата. За мен болката е още по-голяма, защото нямам победа над вечния съперник. Разбирам ги. Отправям обаче апел към тях, да продължават да ни подкрепят“, коментира още Мартин Петров.

„Поддържам връзка със Стилиян Петров. Това, което чувам от него е, че всичко при него върви по план. Започна да играе малко по малко футбол, лошото е, че след мачовете започна да набляга на биричката. Има прекрасно семейство, позитивен е. Евала, всички трябва да взимат пример от него“, завърши Петров.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!