Бразилецът Марсиньо спечели приза за футболист номер 1 на 5-я кръг в българското първенство. Той се разписа за победата на ЦСКА над Нефтохимик, която бе и първа за тима в шампионата. “Щастлив съм в ЦСКА и искам да остана”, категоричен бе бразилецът.

“Много благодаря за тази награда. Благодаря на съотборниците си в ЦСКА и на треньорите. Победата, която записахме е най-важна и мисля, че в следващите мачове отборите ще се представя по-добре”, каза още Марсиньо.

“Чака ни труден мач срещу Локомотив София. Те има качествени играчи, но ЦСКА е голям отбор. Трябва да отидем там и да вземем победата. Трябва да играем добре, защото ако не го направим ще ни бъде тежко срещу Локомотив”, сподели футболистът пред медиите.

“Всички в ЦСКА сме приятели. Разбираме се добре. Тук има много бразилци в София, така че се чувствам добре. В ЦСКА се чувствам щастлив. София ми харесва и на семейството ми също. Искам да остана. Договорът ми свършва този сезон, но бих искал да остана в ЦСКА. Мисля, че ЦСКА ще става по-добър, защото се правят доста промени. Ако зависи от мен, аз искам да остана. Щастлив съм тук и затова предпочетох да остана. Не започнахме добре, но сега мисля, че отборът се справя добре”, заяви Марсиньо след награждаването си.