Бразилецът Марсиньо се завръща в игра за ЦСКА и вероятно ще попадне в групата на „червените“ за двубоя срещу Славия в неделя. За сметка на това обаче титулярния ляв бранител Михаил Венков изпитва болки и пропусна днешната тренировка на „армейците“. Той е под въпрос за двубоя, като участието му ще се реши утре.

Марсиньо пропусна последните два двубоя на ЦСКА, тъй като се оплакваше от контузия. Състоянието му се е подобрило и Радуканов ще може да го използва.

Евентуално отсъствие на Мишо Венков обаче ще доведе до много въпросителни около защитната формация на отбора, тъй като Милен Радуканов няма кой знае колко опции. Бившият национал е единствения футболист, чиито титулярен пост е ляв краен бранител. Негово отсъствие ще доведе и до преквалифициране на някой друг защитник. В контролата срещу Чавдар Етрополе на тази позиция игра Костадин Стоянов.

Все още Милен Радуканов не е взел решение кой да замени Апостол Попов на поста централен защитник. Един от най-стабилните футболисти на ЦСКА се контузи на мача срещу Етър и се лекува. Почти сигурно Ангел Грънчов ще е титуляр, а за негов партньор ще се избира между Пламен Крачунов и Венци Василев, а в това число може да влезе и Костадин Стоянов, ако се намира във форма.

Днес ЦСКА проведе сутришна тренировка, а след утрешното занимание Милен Радуканов ще определи групата за мача.