Фамилия Манджукови е на път да оттегли финансовата си подкрепа към ЦСКА. По подобен начин би могла да се изтълкува днешната среща по върховете в клуба, на която е била изразена пълна подкрепа към старши-треньора Стойчо Младенов. Той е искал да разбере очи в очи дали има хора от управата на ЦСКА, които не желаят неговото присъствие там.

От известно време обаче се говори, че именно Петър и Ивайло Манджукови не желаят да дават повече пари, ако треньор на отбора е Младенов. По този начин, днешното решение би довело именно до подобна стъпка. Любопитно е, ако се стигне до това тяхно крайно решение, какво ще се случи с не малкия брой акции, които в момента притежават.

"ЦСКА ще се бори за титлата във всеки мач до края на сезона!", отсече Стойчо Младенов пред в-к Труд веднага след края на следобедната си среща с Томов.

„Моите думи след загубата от „Берое" бяха възприети неточно", обясни треньорът.  "Истината е, че е много трудно в битката за титлата. Всички знаем, че се прави и невъзможното клубът ни да стъпи на краката си. Но ЦСКА и аз винаги сме максималисти. Ще направим всичко възможно да спечелим мачовете до края. Знам, че има голям натиск от някои акционери да бъда уволнен. Ако преча, готов съм веднага да си тръгна. Никога не съм искал да бъда проблемът на ЦСКА. Главният акционер Александър Томов ме увери, че разчита безрезервно на мен. А аз разчитам на феновете, които са с нас по един неповторим начин“, допълни още Стойчо Младенов.