Ивайло Манджуков е започнал разговори с бившия собственик на ЦСКА Васил Божков, информира livesport.bg. Според медията, текат преговори за прехвърлянето на контролния пакет акции на „червените“.

Малко по-късно източници на "Гонг" също потвърдиха информациите, като разговорите са започнали около 16 часа. Срещата между Манджуков и Васил Божков е продължила около 45 минути. От "Нове Холдинг" обаче отказаха да коментират ситуацията, като не потвърдиха за подобна среща.

Във втори пореден ден, ръководството на ЦСКА отменя широко анонсираната пресконференция от миналата седмица. Срещата с журналистите трябваше да се състои още вчера следобед, но тя бе отменена за днес.

Пресконференцията обаче и днес не се състоя. Журналисти висяха в залата за пресконференции на стадион „Българска армия“ повече от час, но никой не се появи да даде повече яснота около случващото се.

В крайна сметка малко по-късно в официалния сайт на „червените“ се появи кратко съобщение, с което от клуба обявиха, че в „момента се водят преговори за бъдещето на ЦСКА“.

КОМЕНТИРАЙТЕ СИТУАЦИЯТА В ЦСКА ТУК!