Бразилецът Лусио Вагнер, който си тръгна от Левски след седем години вярна служба, не успя да скрие вълнението си от раздялата. След пресконференцията, която му бяха организирали от клуба, Вагнер даде кратко интервю за няколко медии. Накрая, на български език, Лусио отсече: „Обичам Левски”.

„Нямам думи, с които да изразя това, което ми се случи в Левски. Не мога да не кажа обаче, че освен Левски и футбола, има и други по-важни неща, като моето семейство. Пожелавам на Левски да си върне първата позиция и да бъде там, където му е мястото. Този отбор ще бъде завинаги в мен, той ми остана като татуировка на тялото”, каза развълнуваният футболист.

„Някой ден, ако Левски има нужда от мен бих се завърнал с най-голямо удоволствие. Няма значение на каква позиция. Първо искам да върна любовта си към футбола. Искам да върна амбицията си да се доказвам. Ще ми се да поиграя още две-три години”, продължи Лусио Вагнер.

„Винаги ще остана част от Левски. Винаги ще се интересувам какво прави отборът”, завърши един от най-добрите чужденци носили синия екип.