Новото аржентинско попълнение на ЦСКА Лукас Трекаричи направи първа тренировка с отбора. 19-годишният атакуващ халф обаче нямаше щастието да проведе занимание с пълната група „червени” футболисти. Той се готви с половин дузината контузени играчи на ЦСКА, които не заминаха за Уелс. Добрата новина за него обаче бе, че въпреки намалената група, тренировката бе изгледана от Гьоре Йовановски.

Македонският специалист, който няма виза за Великобритания, изгледа тренировката, която бе водена от кондиционния специалист Иван Йовановски. Той от своя страна заложи на различни упражнения в зависимост от контузиите на различните играчи.

Четирима футболисти, които проведоха сутрешната тренировка не са с травми – Лукас Трекаричи, Борис Галчев, Николай Манчев и третия вратар Божидар Стойчев. Манчев се възстановява от вирусно заболяване. Останалите футболисти, които се готвиха на комплекс „Царско село”, са Марко Еспозито, Костадин Стоянов, Мартин Дечев, Йордан Минев и Атанас Зехиров.

В групата вече не е Руи Мигел, с когото ЦСКА се разделя. Уилям Тиеро пък си е в родината за кратко, но трябва в най-скоро време да се върне в България.