Според нея „сините“ стрелят по-малко на мач от шампионите - 3,5 точни изстрела средно срещу 5 за тима от Разград. Играчите на Стойчо Стоев обаче се нуждаят от по-малко шутове, за да поразят целта - всеки втори удар е гол. При Лудогорец - всеки 2,5. Лидерът в класирането има средно по 11 удара на двубой, а „сините“ - 7,25. В последните си 4 срещи двата тима имат вкарани общо 15 гола - 7 са отбелязали Левски, 8 - Лудогорец, което означава, че столичани вкарват по 1,75 средно на 90 минути, а играчите на Георги Дерменджиев по 2 гола, пише "Труд".

„Трибуната измести фокуса от отбора, напрежението спадна - каза Стойчо Стоев. - Пълният стадион е стимул. Няма с какво да се изненадаме с Лудогорец. Детайл обаче може да реши мача. Феновете едва ли ще притеснят Лудогорец. Подкрепата обаче е по-важна за нас“.

Спортният директор Георги Иванов пък даде ултиматум на близнаците Борислав и Радослав Цоневи, чиито договори изтичат в края на сезона. Гонзо иска окончателен отговор от тях до 9 май дали остават в клуба или не. Близнаците искат да играят повече, но това няма кой да им го гарантира.

В същото време от Левски призоваха феновете да са на трибуните към 19,14 ч, тъй като четвърт час по-късно започва официалното откриване на сектор „А“. Официален гост ще бъде Андрей Аспарухов, синът на покойния Гунди.

Срещата между Левски и Лудогорец е в събота, 23 април, от 20.00 часа и ще може да бъде проследена в сайта Gong.bg, на Gong Play, по Diema Sport и на честотите на Дарик радио.