Футболистите на Лудогорец и Левски се изправят едни срещу други в един от най-интересните двубои от третия кръг на българската А група. Шампионите посрещат финалистите за Купата на България в Разград от 21 часа. Срещата можете да следите в Gong.bg, с картина на платформата Gong Play, по телевизия Diema Sport, както и да слушате по Дарик радио.

Отборът на Лудогорец започна сезона с поражение при гостуването си на Литекс в Ловеч, а след това записа успех с 3:2 над Черно море във Варна.

Тимът на Левски пък ще гони първа победа в шампионата след като до тук записа два хикса – като гост на Ботев в първия кръг и при домакинството на Литекс.

Изглежда едно от най-важните неща, от които се нуждаят съперниците е време. „Надявам се с времето Левски да се стабилизира и да бъде този отбор, който всички искат да виждат“, пожела си в навечерието на двубоя старши треньорът на „сините“ Стойчо Стоев, който ще се изправи срещу бившия си тим Лудогорец. Стоев обаче е сигурен, че проблемите, с които трябва да се справят в лагера на Левски няма да повлияят на отбора да се стреми към открит и атакуващ футбол.

От друга страна в Лудогорец още преживяват ранното отпадане от евротурнирите, но наставникът на шампионите Бруно Рибейро вярва, че тимът ще стигне до успеха срещу „сините“.

„Знам, че мачът с Левски ще е тежък. Това е добър отбор, който има традиции в българския футбол“, заяви Рибейро преди двубоя и смята, че съставът от ден на ден влиза в по-добра форма.

Португалският специалист ще може да използва Михаил Александров, който пропусна мача с Черно море в миналия кръг.