Лудогорец е няколко крачки пред всички останали отбори у нас, това заяви в Шумен старши треньорът на Левски Стойчо Стоев. По думите му, финансовата стабилност на шампионите им позволява да купуват качествени футболисти, които останалите тимове на този етап не могат да си позволят. „Надявам се с времето Левски да се стабилизира и да бъде този отбор, който всички искат да виждат“, заяви още наставникът на сините.

Столичани  проведоха официалната си тренировка преди утрешното дерби с Лудогорец на градски стадион в Шумен, пред погледа на около 50 запалянковци.

Стоев бе категоричен, че проблемите със състава няма да попречат тима да играе открит и атакуващ футбол.  Относно новият спонсор на клуба той допълни, че се надява обстановката в да се успокои и това да доведе до по-уверени игри на отбора.

Треньорът на Левски каза още, че не изпитва притеснение, че ще играе на стадиона на бившия си тим. На въпрос дали мачовете между сините и разградчани ще са големите дербита в тазгодишния шампионат той заяви, че все още е много рано да се каже дали това ще бъде така.