Локомотив Пловдив победи с минималното 1:0 гостите от Хасково в мач от 14-ия кръг на А група. Единственото попадение в мача вкара Бирсент Карагерен в 4-ата минута на срещата, този гол донесе и 3-те точки в актива на "черно-белите".

Гостите завършиха мача и с 10 човека, след като в 84-ата минута Димитър Алексиев от Хасково получи втори жълт картон и напусна терена.

Срещата не предложи особено качествен футбол, но положения не липсваха. В 13-ата минута Дончо Атанасов намери Коруджиев, но той стреля в аут.

В 19-ата минута Карагерен беше намерен от Траянов, но стреля в Пейков. В следващата атака Алексиев се откъсна от отбраната на домакините, но Господинов спаси положението.

В 21-ата минута Камбуров падна в наказателното поле, но Цветан Кръстев не отсъди дузпа. До почивката и двата тима си размениха по една опасна атака. За домакините пропусна Карагерен, а за Хасково - Алексиев.

През втората част момчетата на Емил Велев заиграха по-добре и изравниха играта, но не успяха да стигнат до изравнително попадение.

След успеха "смърфовете" заемат 9-ото място с 16 точки, а Хасково регистрира 9-ата поредна загуба и е 12-ти с едва 4 точки.

Как се разви мача минута по минута.