На втория ден от Великден Локомотив София и Лудогорец излизат един срещу друг в мач от третия кръг на плейофите в първата шестица.

Двубоят е от 17 часа и ще бъде излъчван пряко по телевизия Диема и на нашата платформа Gong Play. Двубоят можете да слушате по Дарик радио, а в рубриката "Директно" ще следим всичко случващо се минута по минута.

"Железничарите" са най-приятната изненада през този сезон и продължават да заемат позиция за място в евротурнирите през следващия сезон. В миналия кръг Локомотив изненада Берое в Стара Загора с 4:1, а сега домакините ще са амбицирани да вземат нещо и от шампионите. При победа столичани ще се изравнят по точки с втория ЦСКА.

В същото време обаче Лудогорец ще е максимално мобилизиран да увеличи аванса си пред ЦСКА на 8 точки и така да предреши битката за титлата.

За Локомотив мачът пропуска Ламжед Шехуди, но пък Емил Гъргоров е готов за игра и ще играе срещу бившия си тим. Козмин Моци се завръща в игра за Лудогорец, а на линия е и Йордан Минев.

От 20 часа пък е битката за оцеляване между Локомотив Пловдив и Марек. Авансът на "смърфовете" пред дупничани е едва 3 точки, така че на "Лаута" гостите ще се хвърлят в опит да запазят мястото си в елита.

Битката на дъното ще бъде излъчвана пряко по телевизия Diema Sport и на нашата платформа Gong Play. Двубоят можете да слушате по Дарик радио, а в рубриката "Директно" ще следим всичко случващо се минута по минута.