Двамата футболисти, които дойдоха на проби в Локомотив София днес, няма да подписват договори. Единият от тях е отпратен, а другият е поканен да дойде отново през лятото.

Повече появи на стадион "Локомотив" няма да има защитникът Младен Ристич. Халфът Неманя Миленович ще дойде през лятото, за да се опита да се пребори за договор с "червено-черните".

Те играха в контролата с ЦСКА, която "железничарите" загубиха с 1:3. Наставникът Стефан Генов обяви, че е доволен от нея, независимо от загубата. Той си е извадил вече изводите.

"Исках да проверя новите футболисти и да дам шанс на тези, които по-малко участват в мачовете. За мен тази проверка беше полезна. Не ме интересува резултатът, аз своите изводи си ги направих."

"Евентуално Неманя може да продължи пробите през лятото. Играл е в Албания, роден е през 1989 г. Младен Ристич няма да продължи. Оставих го цял мач на терена, за да го видя, но няма да остане при нас", заяви Генов.

Той говори и за дербито със Славия, което се игра в понеделник и заради което имаше недоволство на феновете. Генов подготвя тима си и за важния мач с Черноморец.

"Не мога да кажа, че е идеална атмосферата след мача със Славия. Никой не иска да губи в такова дерби. Трябва да мислим за следващите мачове."

"Готвим се за мача с Черноморец, който е много важен за нас. Колкото до Купата, готвим се и за там. Мисля, че имаме шансове и срещу Ботев, макар да са много силен отбор с много добра селекция."

"Какво да направим, феновете са в тяхното си право. И ние искаме да побеждаваме, но искаме от тях да ни подкрепят. Ние се стремим да играем добре и да печелим точки."

"Притеснява ме, че Ранджелович е наказан, Пепи Димитров е контузен, едва ли ще е готов за мача с Черноморец. Това няма как да не ме притеснява", сподели още Генов.