Локомотив Пловдив ще подаде жалба срещу рефера Станислав Ставров, заради съдийството му по време на мача с Черно море от 17-я кръг на А група, завършил 1:1. Това заяви административният директор на „черно-белите“ Атанас Узунов.

„Ще се постарая да бъде обективен. Знаете, че животът ми мина в съдийството. Само ще попитам: Колко пъти същият съдия трябва да възражда Черно море и колко пъти трябва да бъде наказван, заради Черно море. Още от самото назначение ни беше ясно какво ще се получи. Мисля, че трябваше да остави нещата да се променят на терена, а не той да ги решава“, коментира Атанас Узунов.

„Когато даваш авантаж, ти не можеш да върнеш ситуацията. Даваш авантаж от засада, топката е в игра, Камбуров я открадва и получаваме сигнал. За нарушението при гола какво да говоря? Ние каквото трябва си го вършим на терена. За първи път говорим за съдийството. Самото назначение само по себе си говори. Не съм обиждал съдийската комисия, но трябва да мислим малко“, заяви още Узунов.

Претенциите на Локомотив Пловдив са свързани с неотсъждането на фаул при изравнителния гол на Черно море и ситуация в края на срещата, когато Мартин Камбуров открадна една топка от футболист на Черно море, но реферът върна положението, за да се изпълни непряк свободен удар заради засада.