С привличането на Емил Гъргоров, Локомотив Пловдив вече може да се похвали, че разполага с най-атомното нападение в А група. Бадема е вторият най-добър реализатор в историята на А група сред действащите към момента футболисти. 

Бившият играч на ЦСКА, Локомотив София и Лудогорец има общо 94 гола в родния елит до момента. Интересното е, че единственият пред него от все още играещите е новият му съотборник Мартин Камбуров. 

Капитанът на "железничарите" има 157 попадения на сметката си, а двамата с Гъргоров имат общо 251. Никой друг тим от А група не може да се похвали с нападателна двойка, реализирала толкова много голове не само в А група, но и в други първенства. 

Целта пред Бадема със сигурност ще е да влезе в престижния клуб на играчите със 100 и повече попадения в родния елит. Досега само 38 футболисти са успявали да реализират толкова много. 

Колкото до Камбуров, той е на осмата позиция във вечната ранглиста на голмайсторите на А група със своето постижение до момента. Той е само на един гол зад Петър Михтарски, но е на цели 96 зад лидера в подреждането Петър Жеков.