Новото попълнение на Локомотив (Пловдив) Емил Гъргоров - Бадема бе картотекиран в БФС и може да играе за новия си тим в предстоящия мач със Славия от десетия кръг на "А" футболна група. Това съобщиха от пловдивския клуб. Лично финансовият благодетел на "черно-белите" Христо Крушарски докара техничаря на стадиона в парк "Лаута".

Бадема обясни, че е подписал с Локомотив (Пловдив) до края на сезона, но с уговорката, че при оферта от чужбина ще си тръгне през зимата. След това Емил Гъргоров позира с почетния президент Христо Бонев Зума, който му връчи черно-бялата фланелка. Старши треньорът на Локомотив (Пд) Христо Колев, футболистите и феновете го приветстваха и му пожелаха успехи в новия му отбор. След това бившият футболист на ЦСКА, Локомотив (Сф) и Лудогорец проведе първото си занимание в новия си тим.

Пред събралите се журналисти Емил Гъргоров заяви, че е преминал в Локомотив (Пловдив), тъй като шефовете на клуба са били най-настоятелни в опитите да го привлекат и затова е приел офертата им. Той изрази увереност, че с дружни усилия Локомогив ще излезе от настоящото незавидно състояние, ще постигне успехи и ще се радва феновете си с успехи и добра игра./БТА