Локомотив Пд е на път да привлече в състава си пореден защитник, научи Гонг. Това е 25-годишният Стефан Крачунов, който е юноша на Марица, но за последно игра в Дунав. Ако трансферът стане факт, то бранителят ще се събере с по-малкия си брат Пламен, който „смърфовете” привлякоха това лято.

Христо Бонев искаше Стефан Крачунов в състава си още в началото на подготовката, но защитникът не успя да започне от първия ден на подготовката на „Лаута”.

Ръководството на Локо Пд ще решава утре бъдещето на Дани Кики. Халфът бе натирен от лагера в Банско и шефовете му се готвеха да го пратят да тренира с юношите старша възраст. След това обаче, Кики се извини публично и по всяка вероятност ще бъде реабилитиран в първия отбор.

Все още няма яснота около привличането на Жозе Фуртадо. Ако португалският нападател не се присъедини към „черно-белите” в близките няколко дни, вероятно трансферът му ще пропадне.

Утре играчите на Локо Пд тренират сутринта на клубния си стадион, а след заниманието се качват за втори път на Банско. Първата контрола от втория престой в планинския курорт е в сряда срещу Пирин Разлог.