Ръководството на Локомотив Пловдив най-вероятно ще помилва Дани Кики няколко дни, след като халфът бе натирен от лагера в Банско.

Скандалджията се извини официално на своите шефове. През уикенда Коко Динев, Христо Бонев и Атанас Узунов ще обсъждат ситуацията с Дани Кики и ще вземат окончателно решение за неговото бъдеще.

По информация на Гонг, Кики все пак ще бъде върнат в състава. Това обаче ще бъде последното му помилване, след като такова имаше и предишното му изгонване от предишния треньор Наджи Шенсой.

Утре трябва да стане ясно дали Жозе Фуртадо ще премине при „черно белите”. Португалецът е получил срок от Коко Динев да даде отговор възможно най-бързо дали иска да играе на Лаута. Ако нападателят се съгласи, спортно техническото ръководство на Локо Пд ще провери физическото му състояние преди да му бъде предложен договор.

След контролата с Локо Сф днес смърфовете се прибраха в Пловдив за уикенда. В понеделник възпитаниците на Христо Бонев заминават на втората част от подготовката си в Банско. Следващата контрола на тима е в сряда срещу Пирин Разлог.