От ръководството на Локомотив Пд са се свързали с колегите си от ЦСКА с молба за Иван Иванов, Стойко Сакалиев и Александър Бранеков да вземат участие в двубоя между двата отбора в събота.

„Помолихме ЦСКА, в предвид на кадровите проблеми, които имаме, да ни разрешат да използваме футболистите, които са ни преотстъпили, червените обаче ни отказаха, като те са в правото си да го направят и ние трябва да се съобразим с това. Предполагам, че по този начин те искат да си осигурят лесен успех”, заяви наставникът на пловдивчани Драган Канатларовски.

Той смята, че кадровите проблеми, които засипаха Локомотив в последно време са чудесен шанс за изява на футболистите, които по-рядко участваха в официалните срещи. Македонецът обаче, на този етап не смята да се разделя с нито един от своите играчи: „Изготвили сме индивидуална статистика за всеки един футболист и всички ще имат шанс да се докажат до края н първенството. Ако някой не пасва на начина по който искам да изглежда Локомотив, вероятно ще се разделим с него, но това в никакъв случай не означава, че даденият футболист е слаб.”

Вчера в компанията на изпълнителния директор Николай Курбанов Канатларовски посети Банско, за да огледа базата, на която локомотивци се подготвят през лятото.

„Доволен съм от видяното в курортния град. Харесва ми също така, че вече мислим по лятната селекция. Това означава, че в Локомотив ще се работи сериозно и ще има високи цели”, завърши треньорът.