Двама от атакуващите футболисти на Локомотив Пловдив няма да са на линия за мача с Монтана от предстоящия кръг на А група. Това са нападателят Мансур Гай и халфът Емил Гъргоров. Те са с травми и отпадат от сметките на наставника Илиан Илиев. 

За отсъствието им призна лично наставникът на "железничарите", който сподели и очакванията си от предстоящата битка. Според него, мачът се очертава като изключително интересен заради близките позиции на двата тима. 

"Очаквам да стане интересен мач, тъй като дистанцията между нас и тях, може както да се скъси, така и да се увеличи. Видяхме, че от началото на сезона Монтана е отбор, който трудно губи и трудно допуска голове. Корав тим, както се казва на наш език. Така че се надявам мачът първо да е коректен и нека да победи по-добрият отбор в мача", каза Илиев. 

"Надявам се нашите футболисти да покажат най-доброто от себе си срещу съперника, да демонстрират добра игра и да постигнем успех", добави още Илиан Илиев. Той изрази задоволството си, че повиканите в мъжкия тим юноши на клуба Стоян Григоров, Жак Пехливанов и Александър Гурков са се представили добре по време на заниманията.

"Всичко може да се случи в отбора, затова е хубаво да имаме още играчи на разположение. Сред младите има леко притеснение, но това е нормално. Когато тренират повече с нас, ще се отпуснат и ще покажат повече от себе си", завърши наставникът на "черно-белите".