Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви след равенството 1:1 с Фулъм, че воденият от него отбор е бил по-добрият.

„Направихме един добър мач. Нашият отбор бе по-добрият. Започваме добре Лига Европа. Трябва да излезем с изправени глави. Трябва да благодарим на феновете за подкрепата”, коментира наставникът на „армейците”.

„Когато отборът побеждава, побеждава целият тим, когато губи е същото. Можехме да победим, но започнаха с актив от една точка. Не трябва да се концентрираме върху грешката”, добави старши треньорът на ЦСКА.

„Всичко е наред и благодаря на Караджов и на запалянковците. За мен е едно средно съдийство, да не кажа, че играхме срещу не 11, а срещу 16. Имаше дузпа в наша полза. Съдийският критерии не бе еднакъв и при показването на картоните. Не ме изненадва победата на Базел над Рома”, сподели Пенев.

„Още след жребия споделих, че ще бъде интересно. Когато печелим един мач взимаме само три точки. Не трябва да си правим в момента сметки. Мислим мач за мач. Лига Европа приключи за мен преди половин час и вече мислим за българското първенство. Няма причина да съжалявам, че не започнаха с Мишел Платини. Продължаваме да се борим”, каза още старши треньорът на „червените”.

„Не смятам, че ще имат проблеми футболистите да се възстановят за дербито с Левски. Трябва да свикваме с този ритъм на игра. Не приемем фактора умора. Харесва ми този ритъм на работа. Маркиньос е добре. Завърши мача без болежки. Няма сериозно контузени. Единствено Иван Стоянов получи удар в главата. Винаги съм спокоен, когато сме домакини и тази публика е зад нас”, завърши Любослав Пенев.