Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви след загубата с 0:3 от Миньор Перник, че футболистите са играли слабо, но толкова си могат.

„В никакъв случай не искам да обезценя това, което направи Миньор. След като не вкарваш, ще ти вкарат”, коментира наставникът на „армейците”.

„Има напрежение в състава. Някои хора играят малко повече и това е една от основните причини те да не показват това, на което са способни. Все още не сме готови за тези големи предизвикателства. Кирил Котев, Костадин Стоянов и Апостол Попов са контузени. Нормално е един отбор да започне да губи. Аз съм абсолютно спокоен. Ако искаме да играем голям футбол трябва да се справяме в такива ситуации. Определям състава според противника и футболистите, които разполагам. Футболистите трябва да свикнат с тази атмосфера, а не е провинциален отбор”, допълни Пенев.

„Не играхме много лошо, но в мачовете трябва да играят и единадесетте футболисти. Според мен играха само пет или шест човека, а другите не бяха част от мача. Играхме слабо”, добави старши треньорът на ЦСКА.

„Трябва да знаем, че излиза за една много здрава битка. Трябва да си заслужим трите точки, защото никой няма да ни ги подари. Може някои футболисти да са подценили Миньор. Това ни е таванът и толкова си можем”, каза още Любослав Пенев.

Посетете мача Базел – ЦСКА на изключително изгодна цена, пътуване със самолет с осигурен билет, за повече информация – ТУК.