Старши треньорът на Литекс Любослав Пенев заяви след победата с 1:0 над Сливен, че все още не мисли за предстоящата среща с Левски в следващия кръг на А група. Пенев остана доволен след успеха над „воеводите”, като добави обаче, че неговите играчи трябва да бъдат по-точни пред гола. Треньорът похвали и терена на стадиона на домакините.

Ето какво сподели Пенев:

Трудна победа, предупредих през седмицата, че става дума за сериозен отбор, който вкъщи е трудно преодолим. Оказа се точно така. Имахме териториално надмощие, но това не винаги дава нужния резултат.

При седем-осем положения с удари към вратата, трябва да бъдем малко по-точни. Това е въпрос на тренировка и постоянство.

Теренът беше добър, въпреки че валя. Теренът издържа. Мисля, че това трябва да го отдадем на домакините. Футболистите трябва да са благодарни, че играха на такъв терен.

В момента не мисля за следващия съперник. Сега трябва да се приберем, да се възстановим и да продължим по начертаната програма. Има време. Подготовката за следващия мач ще започне едва във вторник следобед.