Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев разкри след победата с 3:0, че ръководството на тима наблюдава още играчи за нови попълнение. Той обаче побърза да уточни, че засега ще работи само с футболистите, които са му на разположение. Наставникът сподели още, че е доволен от показаното от тима, особено на тежкия терен в обилния дъжд в Сливен.

„Започнахме мача малко отпуснати и Берое създаде едно-две положения, но е добре, че не успяха да отбележат. Мисля, че през второто полувреме ЦСКА излезе съвсем по различен начин”, каза Любо Пенев.

„Доволен съм, защото момчетата се бореха на този тежък терен. Много вода и много дъжд се изсипа. Искам да благодаря на домакините. Показахме две различни полувремена.”

„Берое е един от отборите с традиция в българското първенство. Хареса ми тимът на Илиан Илиев. Искам линиите ни да са по-близо един до друг, за да си помагат. Това бяха тактическите указания. Имахме няколко контузени, няколко наказани”, добави треньорът.

Запитан за футболистите, които взе със себе си в Сливен, Любо Пенев отговори: „Ако имам 28 души и взимам 18, 10 трябва да останат в София. Аз подбирам футболистите и така ще бъде и занапред. Освен това, всеки един играч трябва да бъде готов, когато имаме нужда да играе в нестандартни за него зони. Наблюдаваме футболисти, но към този момент това е групата, с която ще работя.”