Шампионите от Левски са на път да отмъкнат футболист от вечния враг ЦСКА, научи Gong.bg. След като дълго време не успяха да трансферират нападател, „сините” откриха такъв в редиците на „червените”. Още повече, той е французин и няма да заема квота за чужденец.

В Левски изчакват въпросния играч да премине официално, според неговия личен сайт, в ЦСКА и после ще го вземат. Те се надяват от Борисовата градина да не им правят спънки.

Проблемът е, че в Левски нямат намерение да използват футболиста на футболния терен, а ще го правят шоумен. Според „сините” скоро никой не ги е забавлявал така, както натиреният от Любослав Пенев мним френски герой Грег Акселрод.

Французинът се изниза от хотела на ЦСКА в Санкт Вайт още в ранни зори преди няколко дни. Това стана, след като бе взето решение той да прекрати преждевременно пробния си период при „червените”, тъй като наяве излязоха доста смущаващи факти, относно неговото футболно CV. Наставникът на тима Пенев го разкара, след като се консултира и с шефовете на отбора.

Французинът реално записа само две занимания, но това му донесе няколко снимки, които спокойно могат да бъдат използвани от него за бъдещите му опити да се пласира някъде.

Грег едва ли би имал нещо против след ЦСКА да поиграе и за Левски. Стига да не го вземат от Ривър Плейт. Аржентинците със сигурност биха извадили някое евро, за разлика от шампиона на България, който твърдо пари за трансфери не дава. Дори за шоумени.