Часове преди началото на първенството, нещата изглеждат традиционни - Левски или ЦСКА, може и Литекс, но при определени обстоятелства.

Как изглежда стартовата решетка преди първата свирка?

Левски потегля с намазаните от Тампере ски. Ваксата е объркана и „сините” не изглеждат убедителни. Шампионският хеттрик на Стоилов не е сигурен, но гледайки статистиката Левски може и да остане номер едно. Просто на „Герена” има предостатъчно класни футболисти.

ЦСКА направи впечатляваща селекция, която гарантира едно - „армейците” няма да бъдат умрелите кучета от последните две години. ЦСКА е с шапка невидимка. Стойчо Младенов притежава хубав потенциал, но плащат ли редовно, ще се сработят ли бързо новите и старите футболисти?? Александър Томов очевидно е мераклия и му е кеф да се занимава с футбол. ЦСКА или е вълкът, или е „червената шапчица”?

Литекс май иска да стане шампион. Гриша Ганчев позабрави, какво е да вдигнеш някакъв трофей над главата си. „Оранжевите” трябва да изглеждат по-приятно на терена с оглед на разкрепостения футбол, който Феро налага. Началото е решаващо за тима от Ловеч. Успехи срещу грандовете в първите кръгове, значи стабилно представяне през цялата година.

Локомотив София остана без Генков. Тоест липсва баш локомотивът, който теглеше „железничарите” в предната част на класирането. „Железните бригади” да са спокойни, четвъртото място е в кърпа вързано, ако някой не кашира релсите.

Бундес-Славия или просто Венци Стефанов продава като за световно в Германия. „Белите” разполагат с нов отбор и качествен треньор. Кузмановски показа на Петрич, че разбира от футбол. Ако добие прилична форма Здравко Лазаров, може да е от огромна полза на Славия.

Черно море спечели симпатии с участието си в Интертото. Точно летният турнир може да обърка нещата на „моряците”. Елементът „усмивки от старите ленти” стана факт с трансфера на Сашо Александров. Ако иска, Черно море може да бъде крив отбор за съперниците си.

Черноморец или просто голямото завръщане на Херо. Да му мислят тъчреферите, тяхната няма да е лесна. Бургас в комбинация с Димитър Димитров е гаранция за сериозно присъствие в така наречената елитна футболна група.

Локомотив Пловдив и Ботев притежават едно от най-важните неща в спорта - великолепната публика. Пловдивските тимове са класика, както грандовете Левски и ЦСКА. За съжаление тимовете под тепетата не притежават потенциал за голям пробив в класирането. Който ги подцени ще губи точки, майна.

Девет отбора, за които си струва да говорим и пишем! Нека прибавим още един по избор и ето ти една читава А група с 10 тима. Да, ама не! На Борислав Михайлов и компания не им стиска!

Дано не е илюзия, но този сезон обещава да е по-интересен. Купувайте семките и на стадиона.