Треньорът на Левски Ясен Петров определи група от 19 футболисти за двубоя от 28-ия кръг на А група срещу Берое в петък от 20:00 часа на стадион Георги Аспарухов.

Впечатление в разширения състав на сините прави присъствието на четирима юноши - Антонио Вутов, Радослав Цонев, Цветелин Тонев, както и Никола Яначков.

Трима от талантите са полузащитници, като Яначков е набор 1993, Цонев е роден през 1995-а, а най-малкият от тях - Вутов, все още няма навършени 16 години. Тонев е набор '92.

Аут от групата е Христо Йовов, който не е възстановен от травмата, получена в мача с Локомотив Пловдив. Тони Калво и Даниел Димов са наказани.

Мачът срещу Берое е изключително важен за Левски, като сините се нуждаят от задължителна победа, ако искат да съхранят надеждите си за участие в евротурнирите.

Групата на Левски: Пламен Илиев, Божидар Митрев, Дъстли Мюлдер, Иво Иванов, Орлин Старокин, Александър Башлиев, Сюлейман Диамутен, Нуно Пинто, Йордан Милиев, Антонио Вутов, Владимир Гаджев, Цветелин Тонев, Радослав Цонев, Никола Яначков, Симеон Райков, Жуниор, Кристовао Рамос, Даниел Младенов, Иван Цветков.