Старши треньорът на Левски Ясен Петров заяви на днешната си пресконференция, че има проблеми с контузени футболисти преди домакинския двубой срещу Берое в петък.

„Доста юноши ще попаднат в групата за мача, която ще научите след тренировката. Трябва да се справяме с кадрите, които имаме, няма да се оплакваме. Някой от младите ще започне като титуляр“, анонсира Петров.

Със сигурност аут от мача със „заралии“ са наказаните Даниел Димов и Тони Калво. Под голяма въпросителна са Кристовао Рамос, Нуно Пинто и Христо Йовов, а Владимир Гаджев също има здравословни проблеми.

„Преди всеки мач имаме проблеми с контузени футболисти. Не искам да коментирам причините за толкова много травми. Предпочитам да не говоря по този въпрос“, продължи наставникът на „сините“ от София.

„Задачата пред нас не е лека, но трябва да се справяме. До мача с Локомотив Пловдив държахме нещата в нашите ръце, сега обаче не е така. Няма да стискаме палци за никой, а ще се опитаме да спечелим трите мача до края. Вярвам, че ще се класираме за европейските турнири“, завърши Ясен Петров.