Ръководството на Левски води преговори с основните си играчи тази есен Живко Миланов и Владимир Гаджев. Те бяха привлечени едва през есента, но бързо се наложиха. Договорите им обаче са само до Нова година и затова "сините" искат да ги обвържат за по-дълго. 

Наставникът Стойчо Стоев разкри пред Diema Sport 2, че освен задържането на двамата юноши на отбора, ще се стреми да подсили състава си и с още футболисти, но не разкри кои ще бъдат те. 

"Нормално е моето желание да е Живко Миланов да остане. Има преговори, но решението ще си го вземе самият той. Надявам се разговорите да са плодотворни, но е нормално Живко да търси пари в чужбина. Но се надявам преговорите да завършат добре за Левски и в частност за мен. Той внесе агресия, острота и спокойствие в целия отбор." 

"Вече сме набелязали дадени футболисти и нека да видим как ще се развият преговорите с тях. Не е толкова лесно сега да се взимат играчи, тъй като те си имат договори и може да се окажат доста скъпи за нас. Имаме нужда от играчи на определени позиции, които да ни вдигнат качеството. Имаме още време, надявам се пролетта да изглеждаме още по-добре." 

"Владо Гаджев винаги е добре дошъл в Левски, даже с неговото привличане през есента, което беше провокирано от мен, знаехме, че ще ни помогне. Надявам се и с него да се развият добре преговорите", сподели Стойчо Стоев.