От Левски официално стартираха дарителската кампания, чрез която привържениците на тима ще могат да си закупят акции на Левски, които ще бъдат от акциите на мажоритарния собственик на клуба Тодор Батков.

Ето и съобщението на официалния сайт на „сините“, в което се обявяват и подробности по възможностите за закупуване на акции:

Скъпи Левскари,

На 24 февруари 2015 г. стартира дарителската кампания, с която имате възможност да помогнете на любимия Левски. На всеки дарител мажоритарният собственик г-н Тодор Батков, в знак на благодарност, ще прехвърли безвъзмездно съответния брой от своите акции от капитала на „ПФК Левски“ АД.

Акции ще бъдат предоставяни в пакети от 100, 1000, 10 000, 100 000, 1 000 000 акции, всяка от които с номинална стойност от 1 лев, или кратни на тези бройки, в зависимост от размера на направеното дарение в полза на „ПФК Левски” АД.

Кампанията ще продължи до 24 май 2015 г., като се надяваме по този начин за 101-ия си рожден ден Левски да се върне при своите изконни собственици – привържениците.

В дарителската кампания можете да се включите по следния начин:

Лично

Посещавайки офиса на ПФК Левски АД, намиращ се в гр. София на ул. „Тодорини кукли” 47, всеки работен ден от 10.00 до 15.00 часа.

По банков път от страната и чужбина

Превеждайки съответната сума в лева (разноските по банковия трансфер на всички обслужващи банки да бъдат за ваша сметка) по следната банкова сметка:

                Банка: БАНКА ДСК“ЕАД

                BIC: STSABGSF

                IBAN: BG06STSA93000021964080

                Бенефициент: „ПФК Левски“АД

Задължително в платежното нареждане трябва да посочите трите си имена и ЕГН и като основание за превода  „ДАРЕНИЕ“.