Не съм луд. 20 септември е един добър ден за Левски. Въпреки тоталния провал на терена срещу ЦСКА, „сините” трябва да бъдат доволни.

Първо, защото паднаха само с 2:0. „Армейците” пропуснаха да накъдрят Левски с резултат за историята. Тимът от „Герена”, не е бил по по-бели гащи от много години. „Червените” пропуснаха златен шанс за гавра с труп.

На 20 септември, Левски не успя да продаде пътниците до Москва. Повярвайте, това са класни футболисти, които трудно щяха да бъдат заменени. Още по-добре е, че видяхме и тези, които щяха да „тръгват с Левски по нов път”. Бая задници лъснаха, като за последно. Момчета, съжалявам, но помислете какво ви трябва още за Левски. Колко години търкахте пейката? Колко време бяхте обещаващите таланти? Искахте да играете... Е, наиграхте се. Сега, кой от къде е...

Грандиозният гаф с „трансфера” в Рубин е ясен знак, че босът на Левски е готов да продаде всичко, което ходи, ако парите са много. Сега Тодор Батков е в сложна ситуация. Тръгна смело по стъпките на Лупи. Г-н Батков, имате един полезен ход. Да се извините на всички левскари. Да им се извинете, ама от сърце. Може и някой от тях да ви повярва.

За жалост, горчивият урок е и за Георги Иванов. Той сигурно е разбрал, че да си директор е нещо много различно и трудно. Гонзо сбърка, защото трябваше да каже „не” на шефа си. Сега и той трябва да се извини. Вече го направи с феновете, ред е да го стори с Достанич и най-вече с онези клетници, които летяха като куфари до Москва. Миланов, Тасевски, Зе Соарес и Рабех са важни за Левски. Те са фаворити на публиката, защото не бяха сред онези, които се наакаха срещу ЦСКА.

Слава Богу, че Батков и Левски ги измамиха, като първите хора. „Сините” бяха готови да си дадат класните футболисти, които събираха като рохки яйца няколко години. Всъщност, събираха ги други хора и е добре новата власт в Левски, да се учи от добрите си предшественици.

Дано Гонзо, Батков и Баждеков да са разбрали и друг болезнен урок. Как се правят трансфери? Тук също има златни правила. Без добри мениджъри - не става. Неслучайно, големите сделки се случват, когато има големи агенти. Иначе Манчестър Юнайтед, щеше да си продаде без посредници Кристиано Роналдо на Реал Мадрид. Иначе нямаше да има такъв занаят. Дано Батков да е разбрал, кой го е изклатил.

Най-добрата новина е друга. Публиката на Левски отново е тук. „Сините” страдаха, но бяха до край с отбора си. С калпавия си тим. С онази гротеска, която се мъчеше срещу ЦСКА. Ето, заради тези хора, Левски е голям отбор. Това е най-големият капитал на клуба. Той не се продава...