Тимът на Левски приема Монтана в двубой от 23-ия кръг на А група тази вечер от 18:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Сините" ще са без направилия добър мач във Варна - Бурабия, но с нетърпение се очаква дебюта на Адениджи, който вече е картотекиран в БФС.Веско Минев е наказан и пропуска срещата.

Очаква се на вратата на бъде Йоргачевич, който направи отличен мач във Варна срещу Черно море, в отбраната ще действат Александров, Лукин, Сашо Александров и Орачев, а пред тях Де Ноойер и Радослав Цонев.

По крилата ще действат Прохазка и Нар, а отпред Бедоя и вероятно Венцислав Христов, но не е изключено в игра да се появи и нигерийската нова покупка на "сините". Георги Костадинов е под въпрос за двубоя.

Монтана е считан за аутсайдер в този мач, но воденият от Емил Велев - Кокала тим може да поднесе изненада. Велев няма да може да разчита на Иван Минчев, който е наказан. В стартовия състав на монтанци се очаква да бъдат Петър Атанасов и Иван Стоянов. 

Статистиката е в полза на Левски в изиграните срещи до този момент - 13 победи и 3 равенства в изиграните 16 срещи.

Момчетата на Стойчо Стоев нямат право на грешна стъпка, след като вчера Лудогорец победи Локомотив Пловдив в първи мач от този кръг и дръпна на столичани с 11 точки, но и мач повече.

Монтана е на 9-ото място с едва 14 точки. Съдия на срещата е Ангел Баялцалиев, а двубоят може да проследите на живо от 18:00 часа в ефира на Diema Sport , Gong Play, минута по минута на Gong.bg и честотите на Дарик радио.
 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS