Ръководствата на грандовете Левски и ЦСКА постигнаха договорка за билетите за вечното дерби в неделя, както и за ответния двубой през пролетта.

Левски ще предостави на ЦСКА 3000 билета за сектор Г, като 1000 от тях ще бъдат дадени на червените 24 часа преди двубоя. От ръководството на ЦСКА са се съгласили да отпуснат същата бройка билети на Левски, за следващия двубой между двата тима на стадион Българска армия

Финансовият директор на сините Константин Баждеков призна пред Гонг, че тази сутрин е разговарял лично с президента на армейците Александър Томов, който е съдействал за изглаждането на отношенията между двата клуба по темата с билетите.

„Обадих се на г-н Томов, защото не успявах да се свържа с г-н Гарибов. Томов обеща, че ще разговаря с неговия екип по темата и нещата вече изглеждат изяснени. Ние искаме феновете на Левски да са поставени при равни условия с тези на ЦСКА.”

Сега 3000 техни запалянковци ще имат билети за мача на стадион Васил Левски, а през пролетта 3000 наши ще получат пропуски за стадион Българска армия.