Официален коментар от ръководителите на Левски по темата със скандално прекратения мач с Литекс от събота ще има след заседанието на Управителния съвет на клуба в четвъртък. Това разкрива сайтът на "сините". 

От 13:30 часа ще има редовно събрание на ръководството и след края му ще се проведе пресконференция, на която ще се отговаря на въпроси по горещата тема от уикенда. До тогава официални коментари от шефовете не се очакват. 

В сряда следобед вече би трябвало да са ясни и решенията на Дисциплинарната комисия на БФС около този мач. Заседанието е от 11:30 часа, като няма краен срок за обявяване на решението. 

В същото време, във вторник от 12:00 часа ще се проведе пресконференция във връзка с подготвяното от привържениците шоу покрай традиционния мач между отборите на ПФК Левски и Левски София – Запад. Срещата с представителите на медиите ще е в залата за пресконференции на ДЮШ.

На нея ще присъстват представители от страна на клуба и феновете и ще бъдат разкрити подробности за събитието, което ще се проведе на 20 декември в Зала Универсиада. Основен акцент на събитието е планираното участие на отбор „Синята приказка“.

В него участие ще вземат „сините“ асове, които играха в Шампионската лига преди близо десет години. Една от идеите на организаторите е да има и мачове между детски отбори от школата.